Agraïments
   
   
    Consells als jugadors
    Recull de suggerències
   
    FÓRUM de Debat

Ludopatia.org és la nova web de l’associació Fora de Joc, per a la rehabilitació de jugadors patològics i altres addiccions, recolzada per la Federació d’associacions catalanes d’afectats pels jocs d’apostes (FACAJOC) .

FORA DE JOC es fundà l’1 de gener del 1995 per alguns professionals que treballaven a l’àrea de salut mental, davant el nombre d’afectats pel joc patològic a Catalunya i les mancances en l’atenció , per diferents raons, des del model professional, el d’autoajuda o des de la mateixa sanitat pública.

FACAJOC nasqué el 22 de juny del 1997 fruit de la tasca comuna que feien diferents entitats a Barcelona, Sabadell, Tarragona i Mataró ,tant en allò referent a l’atenció com a la investigació, informació i prevenció del joc patològic.

L’objectiu bàsic de mantenir aquest portal és oferir un espai interactiu on els ciutadans, malalts i familiars, les entitats o aquells qui pateixen les conseqüències dels jocs d'apostes, puguin expressar la seva opinió i els seus problemes, cercar informació i recolzament , sense amagar-se i sobretot per que no els amaguin ni els menystinguin, per facilitar la salut, la consciència i l’alliberament d'aquesta xarxa de mitges veritats, mentides i prejudicis que tantes vegades és una trampa per tota la vida.

Internet ens ha semblat una via per poder participar en l'alleugeriment i solució de problemes socials, de salut mental, familiar i comunitària, en aquest cas els derivats de la pràctica habitual de jocs d'apostes clarament addictius, fins i tot ens pot permetre col.laborar de manera preventiva amb altres comunitats autònomes o tercers països a Europa per tal d'evitar, en relació a determinats jocs, les conseqüències que molts ciutadans han patit a Catalunya i Espanya.

Podeu contactar directament amb entitats federades a la Federació d’Associacions Catalanes d’Afectats pels Jocs d’apostes (FACAJOC) en els següents telèfons:

93-318 04 07 telèfon general de FACAJOC,AADOJU I AAJOJU
93-412 10 32 telèfon de FORA DE JOC
93-727 06 99 telèfon d’ AAFAL

E-MAILS ludopatia@ludopatia.org Foradejoc_ludopatia@yahoo.es

 
LUDOPATIA.ORG - Associació Fora de Joc-