Agraïments
   
   
    Consells als jugadors
    Recull de suggerències
   
    FÓRUM de Debat

Aquesta pàgina també és una eina i un homenatge per a tots aquells qui han patit el trastorn , amb menys ajuda que ara per que no teníem més recursos, però que han mostrat la seva generositat en mantenir la lluita davant una addicció tant subtil facilitant els recursos, durant anys, per facilitar la oportunitat que ells tingueren a altres companys i, evidentment, que arribéssim a tenir aquesta pàgina independent, després de la de FORA DE JOC (1995) dins d'un projecte a la UPC i gràcies a en Carles G. En aquest sentit esperem poder recolzar a altres entitats a tenir pàgines associades a aquest portal.


El treball de construcció de la pàgina ha estat gràcies a l'empenta i altruisme dels voluntaris de la comissió informàtica de l'associació FORA DE JOC, en Juan Carlos Cordero de la empresa Enfasystem.net i en José G. a la part tecnològica i en Manel B. en la part de continguts, sense ells aquest projecte seguiria com fa sis anys, dins el calaix.

Us saludem a tots i us convidem a mantenir amb nosaltres l'alenada per lluitar i a defensar, potser des d’una vessant mai pensada, el dret a la salut mental, el dret a pensar i decidir en condicions òptimes, en definitiva el dret a la llibertat més bàsica i íntima, la de la consciència.

 
LUDOPATIA.ORG - Associació Fora de Joc-