Volver a la página principal del foro LECTURA DEL MENSAJE

Imprimir

 PERFIL DEL MENSAJE

Canvi d'humor David  7/11/2005

Llegit: 1021  vegades
Respostes: 1
Valorat:vegades
Punts rebuts: 0
 

Hola,
El meu germà és ludopata. Ha passat 3 anys anant al psiquiatra i ara porta un any aproximadament al Hospital de Girona a la terapia individual ja a que no pot assistir a la col.lectiva degut a les seves repetides recaigudes. La veritat és que tampoc hi assisteix massa.

Fa uns 7 mesos que no juga. En principi tenim que confiar-hi ja que la seva xicota l'acompanyat tot aquest temps en la seva feina de comercial.

Però he notat que el seu humor ha canviat. Si tenim amb compte que ell ja tenía una personalitat de caracter, la cosa ha empitjorat. El notó com absent i que quan surt de la seva espècia d'hipnosi, li dona per mostrar-nos el seu mal geni carregant contra qui se li posa pel davant i si tenim amb compte que en ocasions es complementen amb haver ingerit alcohol, són de mal portar.
També és cert que aquest caracter l'alterna amb un altre orgullós i satisfet de haver vençut al joc.

La meva pregunta és:

Aquest canvis d'humor són normals en el ex-jugador?
Tenen una durada determinada?
Com podem ajudar-lo?
Com ens podem protegir els demés?

Atentament,

David

Valoració media:

Valorar aquest Missatge:  

 

RESPOSTAS DEL MISSTAGE ACTUAL


PERFIL DE LA RESPOSTA

Re: Canvi d'humor MDM  9/27/2005

Valorada:vegades
Punts rebuts: 0
 

SIENTO CONTESTARTE TAN TARDE DAVID PERO ME VEO EN LA OBLIGACIÓN DE DECIRTE QUE NO A TU PREGUNTA. LOS CAMBIOS DE HUMOR SON FRECUENTES EN TODAS LAS PERSONAS, PERO NI MÁS NI MENOS EN LOS JUGADORES, CREO QUE TIENE MÁS QUE VER CON EL HECHO DE QUE BEBA O DE SU PROPIO CARACTER QUE POR JUGAR. CLARO ESTÁ QUE SI JUEGA PUEDA CAMBIAR DE HUMOR SEGÚN GANE, PIERDA, SE SIENTA CULPABLE, ETC... PERO COMO CUALQUIER HIJO DE VECINO CUANDO TIENE UN PROBLEMA DELANTE. TODOS APRENDEMOS A CONTROLARNOS ANTE LAS DIFERENTES SITUACIONES. LA VERDAD NO CREO QUE POR SER GENTE QUE TENEMOS ESTE PROBLEMA TENGAMOS MÁS ESOS CAMBIOS DE HUMOR.

Val.loració media:

Valorar aquesta resposta:  

Volver a la página principal del foro        Volver al principio de la página

Tornar